Become a dealer?

Uw partner in luchtfiltratie
Al meer dan 40.000 tevreden klanten
Luchtfilters voor thuis, industrie en scheepvaart
Registreren
0
0
Uw partner in luchtfiltratie
Al meer dan 40.000 tevreden klanten
Luchtfilters voor thuis, industrie en scheepvaart

hq-filters Actief koolstoffilter HQ 603 - 50603475

Productomschrijving
Actief koolstoffilter HQ 603 - 50603475 Dit actief koolstoffilter patroon is geschikt voor de Airclean filterbox HQ 607 inclusief stoffilterhoes. Dit actief koolfilter is ontwikkeld voor ontgeuring en bestrijding van organische gassen, stoffen en e.d. die voortkomen uit houtrook, koolwaterstof oplosmiddelen, VOC, chlorine en ozon. Hoe werkt actiev...

Actief koolstoffilter HQ 603 - 50603475

Dit actief koolstoffilter patroon is geschikt voor de Airclean filterbox HQ 607 inclusief stoffilterhoes.

Dit actief koolfilter is ontwikkeld voor ontgeuring en bestrijding van organische gassen, stoffen en e.d. die voortkomen uit houtrook, koolwaterstof oplosmiddelen, VOC, chlorine en ozon.

Hoe werkt actieve kool?
Actieve kool is als een spons met gaten van verschillende afmetingen. Afhankelijk van de grootte van de af te vangen geuren wordt een type actieve kool geselecteerd met de juiste hoeveelheid poriën voor het af vangen van geuren.

Om de levensduur van het koolstoffilter te verlengen is er een vervangbaar voorfilter HQ 604 . Het voorfilter vangt grotere stofdeeltjes af, waardoor een langere levensduur van het filter wordt bereikt. Wij adviseren om het voorfilter om de 3 maanden te vervangen omdat de actief koolstof zeer gevoelig is voor stof. Zonder gebruik van een voorfilter zou het koolstoffilter verstopt raken, wat de levensduur verminderd.

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
50603475
EAN
7445952854883

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »